Şebnem Akyüz
Köşe Yazarı
Şebnem Akyüz
 

SEN

 Sen, sessizliğin sesini duyabilir misin ? Sen, ışığı yanmayan ateş böceğini görebilir misin? Sen, bu denizlerin, okyonusların içine dalmadan altında ki canları görebilir misin? Sen, bir kalbin içinde kopan fırtınanın serzenişlerini duyabilir misin ? Sen, karanlığımın içinde küçük bir ışık sızıntısı arar mısın? Sen , o küçük ışık sızıntısının içinde peki beni bulur musun ? Sen, bir zamanlar karanlığıma fener açan, şimdilerde içimde sesiz sedasız ölmüş, o küçük çocuğu tekrar yaşatabilir misin ? Sen, yüregimden kopup gidenleri toparlayıp, avuçlarıma bırakabilir misin ? Sen , sevgi ile emek emek işlenmiş, belki çok imkansız belki sadece zaman alacak, o süslü hayalleri yıllar sonra tekrar aynı heyecanı ile yaşatabilir misin ? Sen , her şeyle herkesle bir zamanlar savaş vermiş, şimdilerde yanımdan dahi geçmeyen, umutlarıma sahip çıkabilir misin ? Sen , sadece benim sesimi duyup, benim ışığımı görüp, benim hayallerime , umutlarıma, çocukluğuma nefes olabilir misin ?                                                                                                            Şebnem AKYÜZ    

SEN

 Sen, sessizliğin sesini duyabilir misin ?

Sen, ışığı yanmayan ateş böceğini görebilir misin?

Sen, bu denizlerin, okyonusların içine dalmadan altında ki canları görebilir misin?

Sen, bir kalbin içinde kopan fırtınanın serzenişlerini duyabilir misin ?

Sen, karanlığımın içinde küçük bir ışık sızıntısı arar mısın?

Sen , o küçük ışık sızıntısının içinde peki beni bulur musun ?

Sen, bir zamanlar karanlığıma fener açan, şimdilerde içimde sesiz sedasız ölmüş, o küçük çocuğu tekrar yaşatabilir misin ?

Sen, yüregimden kopup gidenleri toparlayıp, avuçlarıma bırakabilir misin ?

Sen , sevgi ile emek emek işlenmiş, belki çok imkansız belki sadece zaman alacak, o süslü hayalleri yıllar sonra tekrar aynı heyecanı ile yaşatabilir misin ?

Sen , her şeyle herkesle bir zamanlar savaş vermiş, şimdilerde yanımdan dahi geçmeyen, umutlarıma sahip çıkabilir misin ?

Sen , sadece benim sesimi duyup, benim ışığımı görüp, benim hayallerime , umutlarıma, çocukluğuma nefes olabilir misin ?

                                                                                                           Şebnem AKYÜZ

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.