Şebnem Akyüz
Köşe Yazarı
Şebnem Akyüz
 

BİR DİLEK TUT

Bir dilek tut; İçinde mutluluktan kısılan gözlerine yer verdiğin. Bir dilek tut; Gülümsediğinde yanaklarında oluşan, küçük çukurlara yer verdiğin. Bir dilek tut; İçinde oluşan binlerce kelebeğe yer verdiğin. Bir dilek tut; Gözlerinin önünde yüzlerce balon uçuşurken, senin yine yüreginde gökyüzünün maviliğine hasret bir ben olmasına yer verdiğin. Bir dilek tut; Yüreğinde ki hasreti masallarla susturduğun. Bir dilek tut; İçinde daha dün bir fidanken şimdilerde yetişip yemyeşil bir çınara dönen, senliğine. Sen en iyisi bir dilek tut. Ve masallara inan.                                                                                                Şebnem AKYÜZ    

BİR DİLEK TUT

Bir dilek tut;

İçinde mutluluktan kısılan gözlerine yer verdiğin.

Bir dilek tut;

Gülümsediğinde yanaklarında oluşan, küçük çukurlara yer verdiğin.

Bir dilek tut;

İçinde oluşan binlerce kelebeğe yer verdiğin.

Bir dilek tut;

Gözlerinin önünde yüzlerce balon uçuşurken, senin yine yüreginde gökyüzünün maviliğine hasret bir ben olmasına yer verdiğin.

Bir dilek tut;

Yüreğinde ki hasreti masallarla susturduğun.

Bir dilek tut;

İçinde daha dün bir fidanken şimdilerde yetişip yemyeşil bir çınara dönen, senliğine.

Sen en iyisi bir dilek tut. Ve masallara inan.

                                                                                               Şebnem AKYÜZ

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.