Paylaştıkça Çoğalan Şeyler de Var

Gündem
 

Paylaştıkça Çoğalan Şeyler de Var

Etkinlikte depremzede çocukların yaralarına merhem, yüzlerine gülümseme olmak adına drama, resim, el sanatları, palyaço ve oyunlar gerçekleştirildi
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından aileleri ile birlikte Nevşehir’e gelerek Hacıbektaş ilçesindeki Kredi Yurtlar Kurumunda misafir edilen çocuklar için moral etkinliği gerçekleştirildi. Hacıbektaşlı Öğretmen Eda Doğan'ın öncülüğünde yapılan etkinliğe Hacıbektaş Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, Hacıbektaş Esnaf Kefalet Odası Başkanı Duygu Taşdemir ve şehrimizin öğretmenleri de katılarak destek verdi. Etkinlikte depremzede çocukların yaralarına merhem, yüzlerine gülümseme olmak adına drama, resim, el sanatları, palyaço ve oyunlar gerçekleştirildi. Öğretmen Eda Doğan yaptığı açıklamada çocuklarla dolu dolu vakit geçirdiklerini belirterek ”Çocuklarımızı mutlu hissettirecek hediyeler verdik. Eğitimci arkadaşlar olarak elimizden geldiğince katkı vermeye, onların yüreklerine dokunmaya devam edeceğiz.”açıklamasında bulundu. Çocukların hayal güçlerini yeniden oluşturma, kişisel gelişimlerine katkı sağlama ve özgüvenlerini çoğaltma amacıyla yapılan etkinliklerde keyifli saatler geçiren çocuklar etkinliği düzenleyenlere teşekkürlerini ilettiler.
Etkinlikte depremzede çocukların yaralarına merhem, yüzlerine gülümseme olmak adına drama, resim, el sanatları, palyaço ve oyunlar gerçekleştirildi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından aileleri ile birlikte Nevşehir’e gelerek Hacıbektaş ilçesindeki Kredi Yurtlar Kurumunda misafir edilen çocuklar için moral etkinliği gerçekleştirildi.

Hacıbektaşlı Öğretmen Eda Doğan'ın öncülüğünde yapılan etkinliğe Hacıbektaş Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, Hacıbektaş Esnaf Kefalet Odası Başkanı Duygu Taşdemir ve şehrimizin öğretmenleri de katılarak destek verdi.

Etkinlikte depremzede çocukların yaralarına merhem, yüzlerine gülümseme olmak adına drama, resim, el sanatları, palyaço ve oyunlar gerçekleştirildi.

Öğretmen Eda Doğan yaptığı açıklamada çocuklarla dolu dolu vakit geçirdiklerini belirterek ”Çocuklarımızı mutlu hissettirecek hediyeler verdik. Eğitimci arkadaşlar olarak elimizden geldiğince katkı vermeye, onların yüreklerine dokunmaya devam edeceğiz.”açıklamasında bulundu.

Çocukların hayal güçlerini yeniden oluşturma, kişisel gelişimlerine katkı sağlama ve özgüvenlerini çoğaltma amacıyla yapılan etkinliklerde keyifli saatler geçiren çocuklar etkinliği düzenleyenlere teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.