Öğretmenin nitelikleri ve mesleki becerileri Sınavla ölçülemez!

Eğitim (MHA) - Manşet Haber Ajansı |
 

Öğretmenin nitelikleri ve mesleki becerileri Sınavla ölçülemez!

Demir, öğretmenlerin niteliklerini ve mesleki becerilerinin sınavla ölçülemeyeceğini dile getirdi.
Eğitim-İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir, öğretmenlerin niteliklerini ve mesleki becerilerinin sınavla ölçülemeyeceğini dile getirdi.   Demir, "Öğretmenin nitelikleri ve mesleki becerileri Sınavla ölçülemez! MEB, öğretmenleri ayrıştıran, eşit işe eşit ücret ilkesini hiçe sayan kariyer basamakları sınavından vazgeçmelidir. Öğretmenlik mesleği uzmanlık gerektiren bir meslektir. Bu mesleği yapan bütün öğretmenler zaten uzmandır. Eğitim emekçilerinin ekonomik talepleri sınava göre değil, yoksulluk sınırına gören karşılanmalıdır" ifadelerinde bulundu.  
Demir, öğretmenlerin niteliklerini ve mesleki becerilerinin sınavla ölçülemeyeceğini dile getirdi.

Eğitim-İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir, öğretmenlerin niteliklerini ve mesleki becerilerinin sınavla ölçülemeyeceğini dile getirdi.  

Demir, "Öğretmenin nitelikleri ve mesleki becerileri Sınavla ölçülemez! MEB, öğretmenleri ayrıştıran, eşit işe eşit ücret ilkesini hiçe sayan kariyer basamakları sınavından vazgeçmelidir. Öğretmenlik mesleği uzmanlık gerektiren bir meslektir. Bu mesleği yapan bütün öğretmenler zaten uzmandır. Eğitim emekçilerinin ekonomik talepleri sınava göre değil, yoksulluk sınırına gören karşılanmalıdır" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.