Düşyeri Avanos Projesi Çocuklar İçin Atölye Çalışması

Avanos (AK) - Avanos Kaymakamlığı |
 

Düşyeri Avanos Projesi Çocuklar İçin Atölye Çalışması

Düşyeri Avanos Projesi kapsamında Güray Müze’de Sürdürülebir Kalkınma Atölye çalışması düzenlendi.
Avanos Kaymakamlığınca yürütülmekte olan Düşyeri Avanos Projesi kapsamında öğrencilerimiz için ilçemiz Güray Müze’de Sürdürülebir Kalkınma Atölye çalışması düzenlendi. Düzenlenen programa Kaymakam Olgun ÖNER, Düşyeri Avanos Proje Koordinatörü Gülcihan ÖNER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih YILDIZ, Düşyeri Avanos Projesi koordinatör yardımcıları, idareci, öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı. Programda Kaymakam ÖNER; Sürdürülebilik Kalkınma Atölye çalışmalarında Sağlıklı toprağın önemine dikkat çekerek, toprak bilincini arttırmak ve toprak kaynaklarının sürdürülebilir yönetimini savunmak ve iklim değişikliği duyarlılığı ve farkındalığını artırılmasına yönelik Düşyeri Avanos Projesi tarafından çocuklarımıza yönelik düzenlenen atölye çalışmasının önemini belirterek, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Programda İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik Liderleri Çelebi KALKAN ile Serap AVCU BOLAT'ın hazırladıkları atölye çalışmalarında; öğrenciler sağlıklı toprağın sosyal, ekonomik ve çevresel sürdürülebilirlik açısından önemi üzerinde duruldu. Millî Eğitim Bakanlığı İklim Değişikliği Eylem Planında yer alan çevre ve iklim değişikliği duyarlılık ve farkındalığının artırılmasına katkı sağlayan ve iki yıldır Düşyeri Avanos projesi çerçevesinde düzenlenmekte olan “Çocuklar için Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları atölye çalışması” Kaymakam Olgun ÖNER tarafından öğrencilere katılım belgesi verilmesiyle son buldu.
Düşyeri Avanos Projesi kapsamında Güray Müze’de Sürdürülebir Kalkınma Atölye çalışması düzenlendi.

Avanos Kaymakamlığınca yürütülmekte olan Düşyeri Avanos Projesi kapsamında öğrencilerimiz için ilçemiz Güray Müze’de Sürdürülebir Kalkınma Atölye çalışması düzenlendi.


Düzenlenen programa Kaymakam Olgun ÖNER, Düşyeri Avanos Proje Koordinatörü Gülcihan ÖNER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih YILDIZ, Düşyeri Avanos Projesi koordinatör yardımcıları, idareci, öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı.


Programda Kaymakam ÖNER; Sürdürülebilik Kalkınma Atölye çalışmalarında Sağlıklı toprağın önemine dikkat çekerek, toprak bilincini arttırmak ve toprak kaynaklarının sürdürülebilir yönetimini savunmak ve iklim değişikliği duyarlılığı ve farkındalığını artırılmasına yönelik Düşyeri Avanos Projesi tarafından çocuklarımıza yönelik düzenlenen atölye çalışmasının önemini belirterek, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.


Programda İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik Liderleri Çelebi KALKAN ile Serap AVCU BOLAT'ın hazırladıkları atölye çalışmalarında; öğrenciler sağlıklı toprağın sosyal, ekonomik ve çevresel sürdürülebilirlik açısından önemi üzerinde duruldu.


Millî Eğitim Bakanlığı İklim Değişikliği Eylem Planında yer alan çevre ve iklim değişikliği duyarlılık ve farkındalığının artırılmasına katkı sağlayan ve iki yıldır Düşyeri Avanos projesi çerçevesinde düzenlenmekte olan “Çocuklar için Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları atölye çalışması” Kaymakam Olgun ÖNER tarafından öğrencilere katılım belgesi verilmesiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.