Avanos'ta Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreni Yapıldı

Avanos (AK) - Avanos Kaymakamlığı |
 

Avanos'ta Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreni Yapıldı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. Yıl dönümü kutlama programı kapsamında, Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi
Düzenlenen törene Avanos Kaymakamı Olgun Öner, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, daire amirleri, askeri erkân, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmen, öğrenciler ve Avanoslular katıldı.   Törende Kaymakam Öner ve Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş Atatürk Anıtına çelenk sundular. Akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu. Çelenk töreni sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Şehit Polis Halil Gün Ortaokulu ve Avanos Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından yapılan resimlerden oluşan Cumhuriyet ve Atatürk konulu resim sergisi ile devam etti. Kaymakam Olgun Öner, sergide öğrencilerimizin yaptığı resimleri inceleyerek öğrencilerle sohbet etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yarın saat 10.00’da tebrikat ve ardından Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10:30 da kutlama programı ile devam edecektir.  
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. Yıl dönümü kutlama programı kapsamında, Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi

Düzenlenen törene Avanos Kaymakamı Olgun Öner, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, daire amirleri, askeri erkân, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmen, öğrenciler ve Avanoslular katıldı.

 

Törende Kaymakam Öner ve Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş Atatürk Anıtına çelenk sundular. Akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu.

Çelenk töreni sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Şehit Polis Halil Gün Ortaokulu ve Avanos Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından yapılan resimlerden oluşan Cumhuriyet ve Atatürk konulu resim sergisi ile devam etti. Kaymakam Olgun Öner, sergide öğrencilerimizin yaptığı resimleri inceleyerek öğrencilerle sohbet etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yarın saat 10.00’da tebrikat ve ardından Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10:30 da kutlama programı ile devam edecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.