Avanos'ta Asayiş Uygulamaları Aralıksız Sürüyor

Avanos
 

Avanos'ta Asayiş Uygulamaları Aralıksız Sürüyor

Vatandaşların huzur, güvenlik ve bilgilendirilmesine yönelik şok uygulamalarını aralıksız devam ettiriyor
Avanos Emniyet Müdürlüğü vatandaşların huzur, güvenlik ve bilgilendirilmesine yönelik şok uygulamalarını aralıksız devam ettiriyor. 5 Aralık Pazartesi günü yapılan uygulamada emniyet kemeri takılması yönünde sürücüler bilgilendirildi. Bu amaçla sürücülere broşür dağıtıldı. Broşürlerde sürücülerin uyması gereken kurallar ve sürüş esnasında emniyet kemeri takmanın yararları ile trafik işaret ve levhalarının önemi vurgulandı. Vatandaşlar uygulamadan oldukça memnun olduklarını ileterek Avanos Emniyet Müdürlüğü ne bağlı polislere teşekkür ettiler. Vatandaşın huzur, güvenlik ve bilgilendirilmesi yönündeki uygulamaların aralıksız olarak devam edeceği öğrenildi.
Vatandaşların huzur, güvenlik ve bilgilendirilmesine yönelik şok uygulamalarını aralıksız devam ettiriyor

Avanos Emniyet Müdürlüğü vatandaşların huzur, güvenlik ve bilgilendirilmesine yönelik şok uygulamalarını aralıksız devam ettiriyor.

5 Aralık Pazartesi günü yapılan uygulamada emniyet kemeri takılması yönünde sürücüler bilgilendirildi. Bu amaçla sürücülere broşür dağıtıldı. Broşürlerde sürücülerin uyması gereken kurallar ve sürüş esnasında emniyet kemeri takmanın yararları ile trafik işaret ve levhalarının önemi vurgulandı.

Vatandaşlar uygulamadan oldukça memnun olduklarını ileterek Avanos Emniyet Müdürlüğü ne bağlı polislere teşekkür ettiler.

Vatandaşın huzur, güvenlik ve bilgilendirilmesi yönündeki uygulamaların aralıksız olarak devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.