Avanos TOKİ sonuçları isim isim tam liste sitemizde

Avanos
 

Avanos TOKİ sonuçları isim isim tam liste sitemizde

Avanos'ta hayata geçirecek konutların başvuru sonuçları liste halinde açıklandı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığının ilk Evim konut 250 bin sosyal konut kampanyasında beklenen Avanos kura tarihleri ve başvuru listeleri açıklaması yapıldı. 100 adet konut tahsis edilen TOKİ konut projesinde başvuru yapanları yakından ilgilendiren gelişmeyi TOKİ internet sitesi olan toki.gov.tr üzerinden paylaştı. Konutlar için kura tarihi ise henüz netleşmedi.  Başvurusu kabul edilenler Başvurusu kabul edilmeyenler
Avanos'ta hayata geçirecek konutların başvuru sonuçları liste halinde açıklandı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının ilk Evim konut 250 bin sosyal konut kampanyasında beklenen Avanos kura tarihleri ve başvuru listeleri açıklaması yapıldı.

100 adet konut tahsis edilen TOKİ konut projesinde başvuru yapanları yakından ilgilendiren gelişmeyi TOKİ internet sitesi olan toki.gov.tr üzerinden paylaştı.

Konutlar için kura tarihi ise henüz netleşmedi. 

Başvurusu kabul edilenler

Başvurusu kabul edilmeyenler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.