Avanos Kaymakamı Öner’in Yeni Yıl Kutlama Mesajı.

Avanos
 

Avanos Kaymakamı Öner’in Yeni Yıl Kutlama Mesajı.

Yeni yılın ülkemiz ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık, mutluluk, başarı ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum
  Saygıdeğer Avanoslular! Her yeni yıl; başarının, güzelliklerin, mutluluğun ümit edildiği, daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği bir dönemdir. Kapımızı çalan yeni yılın aydınlık bir geleceğe adım atılması yolunda kadim bağlarımızı güçlendirmesi, umutlarımızın gerçekleşmesi için azim ve gayretlerimizi artırması, başta ülkemiz olmak üzere bütün dünyaya huzur getirmesi en büyük temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemiz ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık, mutluluk, başarı ve hayırlar getirmesini temenni ediyor; sevgi ve saygılar sunuyorum.
Yeni yılın ülkemiz ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık, mutluluk, başarı ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum

 

Saygıdeğer Avanoslular!

Her yeni yıl; başarının, güzelliklerin, mutluluğun ümit edildiği, daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği bir dönemdir.

Kapımızı çalan yeni yılın aydınlık bir geleceğe adım atılması yolunda kadim bağlarımızı güçlendirmesi, umutlarımızın gerçekleşmesi için azim ve gayretlerimizi artırması, başta ülkemiz olmak üzere bütün dünyaya huzur getirmesi en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemiz ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık, mutluluk, başarı ve hayırlar getirmesini temenni ediyor; sevgi ve saygılar sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.