Avanos Kaymakamı Olgun Öner’den Lise Ziyaretleri

Avanos
 

Avanos Kaymakamı Olgun Öner’den Lise Ziyaretleri

Öğretmenler ile bir araya gelen Kaymakam Olgun Öner, bir süre sohbet ederek, tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyip ziyaretini sonlandırdı
Avanos Kaymakamı Olgun ÖNER, okul ziyaretleri kapsamında bugün Avanos Anadolu Lisesi’ni ve aynı okulda eğitime devam eden Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarette Kaymakam Olgun ÖNER’i İlçe Milli Eğitim Müdür V. Osman EMLİK ile Avanos Anadolu Lisesi Okul Müdürü Çapan AKKURT ve Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Fatma GÜLEÇ karşıladı. Öğretmen ve idareciler ile bir süre sohbet ederek okulun eğitim ve öğretim durumu hakkında bilgi alan Kaymakam sonrasında istek ve talepleri dinledi. Daha sonrasında okulun bünyesinde bulunan sınıfları gezen Kaymakam Olgun ÖNER, öğrencilerle sohbet etti. Başarının yolunun çalışmaktan geçtiğini ifade eden Kaymakam, “Sizleri çok seviyoruz ve hepinizin başarılı olmasını istiyoruz. Sizlere güzel bir gelecek ve başarılar diliyorum.” dedi.   Ziyaretin son bölümünde ise öğretmenler odasında öğretmenler ile bir araya gelen Kaymakamımız, öğretmenlerle bir süre sohbet ederek, tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.
Öğretmenler ile bir araya gelen Kaymakam Olgun Öner, bir süre sohbet ederek, tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyip ziyaretini sonlandırdı

Avanos Kaymakamı Olgun ÖNER, okul ziyaretleri kapsamında bugün Avanos Anadolu Lisesi’ni ve aynı okulda eğitime devam eden Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyarette Kaymakam Olgun ÖNER’i İlçe Milli Eğitim Müdür V. Osman EMLİK ile Avanos Anadolu Lisesi Okul Müdürü Çapan AKKURT ve Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Fatma GÜLEÇ karşıladı. Öğretmen ve idareciler ile bir süre sohbet ederek okulun eğitim ve öğretim durumu hakkında bilgi alan Kaymakam sonrasında istek ve talepleri dinledi.

Daha sonrasında okulun bünyesinde bulunan sınıfları gezen Kaymakam Olgun ÖNER, öğrencilerle sohbet etti. Başarının yolunun çalışmaktan geçtiğini ifade eden Kaymakam, “Sizleri çok seviyoruz ve hepinizin başarılı olmasını istiyoruz. Sizlere güzel bir gelecek ve başarılar diliyorum.” dedi.

 

Ziyaretin son bölümünde ise öğretmenler odasında öğretmenler ile bir araya gelen Kaymakamımız, öğretmenlerle bir süre sohbet ederek, tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.