Atletizmde Kapadokya Anadolu Lisesinden Çifte Şampiyonluk

Spor (NGC) - NGC |
 

Atletizmde Kapadokya Anadolu Lisesinden Çifte Şampiyonluk

10 Kasım 2022 günü Ankara ilinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecekler
10 Kasım Atatürk'ü anma koşusu il seçme müsabakalarında; 20 Ekim 2022 günü kamp eğitim merkezi yanında bulunan kros parkurunda yapılan müsabakalara 45 takım ve 250 sporcunun katılımlarıyla gerçekleşen mücadelelerde yarışmaya Kapadokya Anadolu lisesi sporcuları damga vurdu.   Genç kızlarda Zehra Aldatmaz 3.000 metre de şampiyon olurken, genç erkekler 5.000 metrede Süleyman Yılmaz şampiyon, Mert Hanifi Odacı ikinci, Batuhan Ergöz dördüncü ve Ömer Efe Kantemiz beşinci oldu.   Müsabakalar sonucunda takım olarak da şampiyon olan Kapadokya Anadolu lisesi sporcuları 10 Kasım 2022 günü Ankara ilinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecekler.
10 Kasım 2022 günü Ankara ilinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecekler

10 Kasım Atatürk'ü anma koşusu il seçme müsabakalarında; 20 Ekim 2022 günü kamp eğitim merkezi yanında bulunan kros parkurunda yapılan müsabakalara 45 takım ve 250 sporcunun katılımlarıyla gerçekleşen mücadelelerde yarışmaya Kapadokya Anadolu lisesi sporcuları damga vurdu.

 

Genç kızlarda Zehra Aldatmaz 3.000 metre de şampiyon olurken, genç erkekler 5.000 metrede Süleyman Yılmaz şampiyon, Mert Hanifi Odacı ikinci, Batuhan Ergöz dördüncü ve Ömer Efe Kantemiz beşinci oldu.

 

Müsabakalar sonucunda takım olarak da şampiyon olan Kapadokya Anadolu lisesi sporcuları 10 Kasım 2022 günü Ankara ilinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.