29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Avanos'ta Coşkuyla Kutlandı

Avanos (AK) - Avanos Kaymakamlığı |
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Avanos'ta Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyetin ilanının 99. yılı nedeniyle gerçekleştirilen bayram kutlaması Kaymakam Olgun Öner’ in Kaymakamlık Makamında tebriklerin kabulü ile başladı
Kaymakam Olgun Öner ve Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ile birlikte; protokol üyeleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve siyasi parti temsilcilerinin tebriklerini kabul etti. Daha sonra Cumhuriyet Meydanındaki kutlama törenine geçildi. Kaymakam Olgun Öner, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ile birlikte vatandaşları ve öğrencileri selamlayarak bayramlarını kutladı. Program saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kaymakam tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşması ile devam etti.  Avanos Nazife Mustafa Ergün İlkokulu ve Avanos İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından şiirler okundu. Ahmet Ergün Ortaokulu, Şehit Polis Halil Gün Ortaokulu ve Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri tarafından folklor ve koreografi gösterisi yapıldı. Sonrasında ödül takdimi ile devam eden programda müsabakalarda dereceye giren öğrenciler ödüllerini Kaymakam  Olgun Öner’in elinden aldı. Program resmi tören geçişi ile son buldu. İlçemizdeki Cumhuriyet bayramı kutlamaları akşam saat 18:30’da İlçe Jandarma Komutanlığı önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanında son bulacak olan fener alayı, geleneksel sinsin ateşinin yakılması ile devam edecek. İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programa; Kaymakam Olgun Öner ve eşi Gülcihan Öner  hanımefendi, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ve eşi Funda İbaş , Avanos Cumhuriyet Savcısı Mustafa Açıkgöz, daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları ve gazilerimiz ile çok sayıda Avanoslu vatandaşlarımız katıldı.
Cumhuriyetin ilanının 99. yılı nedeniyle gerçekleştirilen bayram kutlaması Kaymakam Olgun Öner’ in Kaymakamlık Makamında tebriklerin kabulü ile başladı

Kaymakam Olgun Öner ve Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ile birlikte; protokol üyeleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve siyasi parti temsilcilerinin tebriklerini kabul etti. Daha sonra Cumhuriyet Meydanındaki kutlama törenine geçildi.

Kaymakam Olgun Öner, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ile birlikte vatandaşları ve öğrencileri selamlayarak bayramlarını kutladı. Program saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kaymakam tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşması ile devam etti. 

Avanos Nazife Mustafa Ergün İlkokulu ve Avanos İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından şiirler okundu. Ahmet Ergün Ortaokulu, Şehit Polis Halil Gün Ortaokulu ve Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri tarafından folklor ve koreografi gösterisi yapıldı.

Sonrasında ödül takdimi ile devam eden programda müsabakalarda dereceye giren öğrenciler ödüllerini Kaymakam  Olgun Öner’in elinden aldı. Program resmi tören geçişi ile son buldu.

İlçemizdeki Cumhuriyet bayramı kutlamaları akşam saat 18:30’da İlçe Jandarma Komutanlığı önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanında son bulacak olan fener alayı, geleneksel sinsin ateşinin yakılması ile devam edecek.

İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programa; Kaymakam Olgun Öner ve eşi Gülcihan Öner  hanımefendi, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ve eşi Funda İbaş , Avanos Cumhuriyet Savcısı Mustafa Açıkgöz, daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları ve gazilerimiz ile çok sayıda Avanoslu vatandaşlarımız katıldı.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.