Yeni OSB Avanos'a Hayırlı Olsun.

Avanos (AB) - Avanos Belediyesi |
 

Yeni OSB Avanos'a Hayırlı Olsun.

Avanos OSB süreci bölgemizin istihdamına büyük katkı sağlayacak
Avanos Belediye Başkanlığının başvurusuyla başlayan Avanos OSB süreci  bölgemizin istihdamına büyük katkı sağlayacak olan, yaklaşık 650 dönümlük alan üzerinde faaliyet gösterecek Avanos-Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi’nin Tarım ve Orman Bakanlığı nezdinde devam eden izin süreci tamamlanarak kurulum çalışmalarına en kısa sürede başlanacaktır. Emeği geçen tüm kurum ve yetkililerimize teşekkür ediyoruz. 
Avanos OSB süreci bölgemizin istihdamına büyük katkı sağlayacak
Avanos Belediye Başkanlığının başvurusuyla başlayan Avanos OSB süreci  bölgemizin istihdamına büyük katkı sağlayacak olan, yaklaşık 650 dönümlük alan üzerinde faaliyet gösterecek Avanos-Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi’nin Tarım ve Orman Bakanlığı nezdinde devam eden izin süreci tamamlanarak kurulum çalışmalarına en kısa sürede başlanacaktır.
Emeği geçen tüm kurum ve yetkililerimize teşekkür ediyoruz. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.