Yazar Aytekin Öğrencilerle Buluştu

Nevşehir (NGC) - NGC |
 

Yazar Aytekin Öğrencilerle Buluştu

Kapadokyalı yazar Osman Aytekin Derinkuyu Atatürk İlkokulunda öğrencilere kitap sevgisi ile ilgili söyleşide bulundu, düşüncelerini aktardı.
Yazar ressam Osman Aytekin öğrencilere kitap sevgisi, kitap okuma alışkanlığı üzerine düşüncelerini aktardı. Aytekin kendisinin nasıl ressam ve yazar olduğunu anlatarak, isterseniz sizde birer yazar, ressam veya bir meslek sahibi olabilirsiniz. Başarmak için öğretmenlerinizi, derslerinizi çok seveceksiniz. Çok sevmek ve iyi bir çalışma başarı getirir. İbn-i Sina'da geometri dersinden çok korkuyordu ama yaşadığı bir olay sayesinde çok çalıştı ve bir ilim adamı oldu. Edison'un çocukluğu da iyi başlamamıştı.Annesi ona  hassasiyet gösterdi, iyi bir öğretmen gibi davrandı, oğlunu çalıştırdı, derslere hazırladı. Oğlunun çok başarılı olmasını sağladı. Edison defalarca yaptığı ve başaramadığı deneylerini çok çalışarak başarılı oldu ve ampulü icat etti. Sizler de çok çalıştığınızda mutlaka başarılı olursunuz. Bizim ecdadımız kitaplara çok önem verdiler. Çok kitap okudular. Kütüphaneler kurdular, savaşa giderken dahi katırlara kitap yükleyerek yolları aştılar. "Dedi. Söyleşi sonrası Yazar Aytekin değerler eğitimi kapsamında yazdığı Mutluluk Rüzgarı isimli öykü kitabını öğrencilere imzaladı. Yazar Aytekin Okul Müdürü Mustafa Ekim, öğretmenler ve öğrencilere teşekkür etti.
Kapadokyalı yazar Osman Aytekin Derinkuyu Atatürk İlkokulunda öğrencilere kitap sevgisi ile ilgili söyleşide bulundu, düşüncelerini aktardı.

Yazar ressam Osman Aytekin öğrencilere kitap sevgisi, kitap okuma alışkanlığı üzerine düşüncelerini aktardı. Aytekin kendisinin nasıl ressam ve yazar olduğunu anlatarak, isterseniz sizde birer yazar, ressam veya bir meslek sahibi olabilirsiniz. Başarmak için öğretmenlerinizi, derslerinizi çok seveceksiniz. Çok sevmek ve iyi bir çalışma başarı getirir. İbn-i Sina'da geometri dersinden çok korkuyordu ama yaşadığı bir olay sayesinde çok çalıştı ve bir ilim adamı oldu. Edison'un çocukluğu da iyi başlamamıştı.Annesi ona  hassasiyet gösterdi, iyi bir öğretmen gibi davrandı, oğlunu çalıştırdı, derslere hazırladı. Oğlunun çok başarılı olmasını sağladı. Edison defalarca yaptığı ve başaramadığı deneylerini çok çalışarak başarılı oldu ve ampulü icat etti. Sizler de çok çalıştığınızda mutlaka başarılı olursunuz. Bizim ecdadımız kitaplara çok önem verdiler. Çok kitap okudular. Kütüphaneler kurdular, savaşa giderken dahi katırlara kitap yükleyerek yolları aştılar. "Dedi.

Söyleşi sonrası Yazar Aytekin değerler eğitimi kapsamında yazdığı Mutluluk Rüzgarı isimli öykü kitabını öğrencilere imzaladı.
Yazar Aytekin Okul Müdürü Mustafa Ekim, öğretmenler ve öğrencilere teşekkür etti.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.