Vali Becel Büyükayhan ve Küçükayhan Köylerini Ziyaret Etti

Avanos
 

Vali Becel Büyükayhan ve Küçükayhan Köylerini Ziyaret Etti

Vali İnci Sezer Becel’in katılımıyla Büyükayhan Köyü İlkokulu Özel Eğitim sınıfı ve Anasınıfı binasının açılışı gerçekleştirildi
Açılışa Vali İnci SEZER BECEL, Kaymakam Olgun ÖNER, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih YILDIZ, Türk Eğitim Sen Nevşehir İl Başkanı Tayfur URGENÇ, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı. Açılışı gerçekleştirilen okul içerisinde oluşturulan özel eğitim sınıfını ve anasınıfı ziyaret eden Vali İnci Sezer Becel öğrencilerle sohbet ederek onlarla yakından ilgilendi. Öğrenciler tarafından hazırlanan aktiviteleri izleyen Vali sonrasında Büyükayhanlı vatandaşlar ile sohbet ederek istek ve talepleri dinledi. Sonrasında Küçükayhan Ortaokulunu ziyaret eden Vali İnci SEZER BECEL, okul ziyaretinde öğrencilerle sohbet ederek derslerinde başarılar diledi. Ayrıca Köy Muhtarlığında Köçükayhanlılar ile bir araya gelen Vali İnci Sezer Becel burada da Muhtar Veli ÖZBAY’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak, köy halkı ile sohbet edip istek ve talepleri dinledi.
Vali İnci Sezer Becel’in katılımıyla Büyükayhan Köyü İlkokulu Özel Eğitim sınıfı ve Anasınıfı binasının açılışı gerçekleştirildi

Açılışa Vali İnci SEZER BECEL, Kaymakam Olgun ÖNER, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih YILDIZ, Türk Eğitim Sen Nevşehir İl Başkanı Tayfur URGENÇ, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.

Açılışı gerçekleştirilen okul içerisinde oluşturulan özel eğitim sınıfını ve ana sınıfı ziyaret eden Vali İnci Sezer Becel öğrencilerle sohbet ederek onlarla yakından ilgilendi. Öğrenciler tarafından hazırlanan aktiviteleri izleyen Vali sonrasında Büyükayhanlı vatandaşlar ile sohbet ederek istek ve talepleri dinledi.

Sonrasında Küçükayhan Ortaokulunu ziyaret eden Vali İnci SEZER BECEL, okul ziyaretinde öğrencilerle sohbet ederek derslerinde başarılar diledi.

Ayrıca Köy Muhtarlığında Köçükayhanlılar ile bir araya gelen Vali İnci Sezer Becel burada da Muhtar Veli ÖZBAY’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak, köy halkı ile sohbet edip istek ve talepleri dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.