Seramik Şekillendirme Kursu Dönem Sonu Sergisi

Avanos
 

Seramik Şekillendirme Kursu Dönem Sonu Sergisi

Toprağa Şekil Veren Eller Seramik Şekillendirme Kursu dönem sonu sergisi ve sertifika töreni gerçekleştirildi.
Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Seramik Kursu Eğitmeni İlkay Haklı tarafından verilen Toprağa Şekil Veren Eller Seramik Şekillendirme Kursu dönem sonu sergisi ve sertifika töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen Programa; Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, CHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Sayın Mehmet Değirmenci, Belediye Meclis Üyeleri Remzi Güven,  Ayşe Atik, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Kadir Haklı, seramik kursu öğrencilerimiz, veliler ve Avanoslu vatandaşlar katılım sağladı. Açılışı gerçekleştiren Belediye Başkanı Celal Alper İbaş kursiyerlere çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ve başarı dileklerini iletti. Kurs sürecindeki desteklerinden dolayı Gülay Demirtaş’a ve Abdullah Erhan Özer’e teşekkür belgelerini takdim etti.  
Toprağa Şekil Veren Eller Seramik Şekillendirme Kursu dönem sonu sergisi ve sertifika töreni gerçekleştirildi.

Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Seramik Kursu Eğitmeni İlkay Haklı tarafından verilen Toprağa Şekil Veren Eller Seramik Şekillendirme Kursu dönem sonu sergisi ve sertifika töreni gerçekleştirildi.

Düzenlenen Programa; Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, CHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Sayın Mehmet Değirmenci, Belediye Meclis Üyeleri Remzi Güven,  Ayşe Atik, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Kadir Haklı, seramik kursu öğrencilerimiz, veliler ve Avanoslu vatandaşlar katılım sağladı.

Açılışı gerçekleştiren Belediye Başkanı Celal Alper İbaş kursiyerlere çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ve başarı dileklerini iletti. Kurs sürecindeki desteklerinden dolayı Gülay Demirtaş’a ve Abdullah Erhan Özer’e teşekkür belgelerini takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.