Seçimlik mi, geçimlik mi olacak?

Siyaset
 

Seçimlik mi, geçimlik mi olacak?

Adnan Doğu öncesindeki 3 il başkanının en az görev yapanı 4 yıl süreyle bu görevde kalmış.
Milliyetçi Hareket Partisinde il başkanlığı görevine atanan Adnan Doğu’nun kendisinden önceki 3 il başkanı gibi uzun süremi, yoksa seçim geçilene kadar mı görevde kalabileceği merak konusu.     Geçtiğimiz günlerde görevi kendisinin de yönetim kurulu üyeliği yaptığı Başkan İlhan Kaya’dan devir alan MHP İl Başkanı Adnan Doğu öncesindeki 3 il başkanının en az görev yapanı 4 yıl süreyle bu görevde kalmış.     8 Yıl il başkanlığı görevinde bulunan ve ardından Milletvekilliği adaylığı nedeniyle bu görevinden istifa eden Mehmet Varol hatırlanacağı üzere Milletvekili seçilmiş ve bu görevde 5 ay kalabilmişti. Daha sonrasında yapılan seçimlerde ise yeniden bu göreve seçilememişti.     Varol’un ardından bu göreve gelen Göksel Taşçı ise il başkanlığı koltuğunda 4 yıl oturmuştu. İYİ Partiye katılacağı bir dönem gündeme gelen Taşçı İYİ Parti saflarına da katılmadı.     Taşçı’nın ardından bu göreve atanan ve 7 yıl süreyle Partisinin il başkanlığı görevini yapan İlhan Kaya ise milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti.  
Adnan Doğu öncesindeki 3 il başkanının en az görev yapanı 4 yıl süreyle bu görevde kalmış.

Milliyetçi Hareket Partisinde il başkanlığı görevine atanan Adnan Doğu’nun kendisinden önceki 3 il başkanı gibi uzun süremi, yoksa seçim geçilene kadar mı görevde kalabileceği merak konusu.  

 

Geçtiğimiz günlerde görevi kendisinin de yönetim kurulu üyeliği yaptığı Başkan İlhan Kaya’dan devir alan MHP İl Başkanı Adnan Doğu öncesindeki 3 il başkanının en az görev yapanı 4 yıl süreyle bu görevde kalmış.  

 

8 Yıl il başkanlığı görevinde bulunan ve ardından Milletvekilliği adaylığı nedeniyle bu görevinden istifa eden Mehmet Varol hatırlanacağı üzere Milletvekili seçilmiş ve bu görevde 5 ay kalabilmişti. Daha sonrasında yapılan seçimlerde ise yeniden bu göreve seçilememişti.  

 

Varol’un ardından bu göreve gelen Göksel Taşçı ise il başkanlığı koltuğunda 4 yıl oturmuştu. İYİ Partiye katılacağı bir dönem gündeme gelen Taşçı İYİ Parti saflarına da katılmadı.  

 

Taşçı’nın ardından bu göreve atanan ve 7 yıl süreyle Partisinin il başkanlığı görevini yapan İlhan Kaya ise milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.