Paraguay ile turizm iş birliği protokolü imzalandı

Kapadokya
 

Paraguay ile turizm iş birliği protokolü imzalandı

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Paraguay Turizm Bakanlığı ile turizm iş birliği protokolü imzalandığını müjdeledi.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Paraguay Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında iş birliği protokolü imzalandığını açıkladı. Menekşe, “Paraguay Dostluk Grubu Başkanı olarak geçtiğimiz aylarda yapmış olduğumuz Paraguay ziyaretimizde; Paraguay Devlet Başkan Yardımcısı Hugo Velazguez ve Sanayi Ticaret Bakanı Luis Alberto Castiglioni ile yaptığımız görüşmelerde ve Ülkemize döndükten sonrada devam ettirdiğimiz Turizm, ekonomik, ticari ve yatırım ilişkilerinin geliştirilmesi konusundaki adımlar ilk meyvesini vermiş bulunuyor. Hafta sonu Nevşehir’imizde misafir ettiğimiz ve akabinde Ankara’da Paraguay Kültür ve Turizm Bakanı Sofia Montiel de Afara Paraguay Büyükelçisi Ceferino Adrian Valdez Peralta, Paraguay İstanbul Fahri Konsolosu Cengiz Deveci ve Paraguay heyeti ile birlikte Ülkelerarası Turizm mutabakat zaptı, Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ile karşılıklı imzalanmıştır. Bu başarılı çalışmada emeği geçen Paraguay Türkiye Büyükelçisi Serhat Aksen’e özellikle teşekkür ederim. İmzalanan bu Turizm mutabakat zaptının, Ülkemiz ve Paraguay için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile Bakanlarımıza, Bakanlık bürokratlarımıza göstermiş oldukları ilgiden ve desteklerinden dolayı teşekkür eder, Başarılı çalışmalarının devamını dilerim” diye konuştu.   
AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Paraguay Turizm Bakanlığı ile turizm iş birliği protokolü imzalandığını müjdeledi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Paraguay Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında iş birliği protokolü imzalandığını açıkladı.

Menekşe, “Paraguay Dostluk Grubu Başkanı olarak geçtiğimiz aylarda yapmış olduğumuz Paraguay ziyaretimizde; Paraguay Devlet Başkan Yardımcısı Hugo Velazguez ve Sanayi Ticaret Bakanı Luis Alberto Castiglioni ile yaptığımız görüşmelerde ve Ülkemize döndükten sonrada devam ettirdiğimiz Turizm, ekonomik, ticari ve yatırım ilişkilerinin geliştirilmesi konusundaki adımlar ilk meyvesini vermiş bulunuyor. Hafta sonu Nevşehir’imizde misafir ettiğimiz ve akabinde Ankara’da Paraguay Kültür ve Turizm Bakanı Sofia Montiel de Afara Paraguay Büyükelçisi Ceferino Adrian Valdez Peralta, Paraguay İstanbul Fahri Konsolosu Cengiz Deveci ve Paraguay heyeti ile birlikte Ülkelerarası Turizm mutabakat zaptı, Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ile karşılıklı imzalanmıştır. Bu başarılı çalışmada emeği geçen Paraguay Türkiye Büyükelçisi Serhat Aksen’e özellikle teşekkür ederim. İmzalanan bu Turizm mutabakat zaptının, Ülkemiz ve Paraguay için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile Bakanlarımıza, Bakanlık bürokratlarımıza göstermiş oldukları ilgiden ve desteklerinden dolayı teşekkür eder, Başarılı çalışmalarının devamını dilerim” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.