Ortahisar Belediyesinden bir sosyal belediyecilik örneği daha

Nevşehir
 

Ortahisar Belediyesinden bir sosyal belediyecilik örneği daha

Ortahisar Belediye Başkanlığı bu yıl ilk kez düzenlediği etkinlikle kasabadan 30 bayanı Şanlıurfa ve Gaziantep illerine geziye gönderdi.
Ortahisar Belediyesinin organizasyonunda belediye meclis üyesi Aysel Sezer koordinatörlük görevini yaptı. 2 gün süren Şanlıurfa ve Gaziantep gezilerinden kadınların son derece memnun bir şekilde geri döndüklerini kaydeden Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, bu tür sosyal, kültürel etkinliklerin önümüzdeki günlerde de yapılmaya devam edileceğini belirtti.   Belediyeciliğin sadece yol, kanalizasyon ya da su işlerinden ibaret olmadığının altını çizen Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, kasaba halkının talepleri, belediyenin imkanları doğrultusunda bu tür etkinliklerin süreceğini dile getirdi.  
Ortahisar Belediye Başkanlığı bu yıl ilk kez düzenlediği etkinlikle kasabadan 30 bayanı Şanlıurfa ve Gaziantep illerine geziye gönderdi.

Ortahisar Belediyesinin organizasyonunda belediye meclis üyesi Aysel Sezer koordinatörlük görevini yaptı. 2 gün süren Şanlıurfa ve Gaziantep gezilerinden kadınların son derece memnun bir şekilde geri döndüklerini kaydeden Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, bu tür sosyal, kültürel etkinliklerin önümüzdeki günlerde de yapılmaya devam edileceğini belirtti.  

Belediyeciliğin sadece yol, kanalizasyon ya da su işlerinden ibaret olmadığının altını çizen Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, kasaba halkının talepleri, belediyenin imkanları doğrultusunda bu tür etkinliklerin süreceğini dile getirdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.