Öğretmenlerin Maçında Kazanan dostluk oldu

Eğitim
 

Öğretmenlerin Maçında Kazanan dostluk oldu

İl Millî Eğitim Müdürleri de illerinin spor kulüpleri olan Kayseri spor ve Nevşehir spor formalarını birbirlerine hediye ettiler
24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yapılan Futbol Müsabakasına İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat ve Kayseri İl Millî Eğitim Müdürü Ayhan Teltik takım kaptanı olarak katıldı. Düzenlenen müsabaka İl Millî Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğinde yapıldı. Maçın sonucu merakla beklenirken 2-2 beraberlikle sonuçlanarak "Dostluk Maçı" adını aldı.  Dostluk maçının sonunda Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir tarafından İl Millî Eğitim Müdürlerine kupaları verildi. TÜFAD Başkanı Kenan Gerçeker tarafından her iki müdüre günün anısına plaket takdimi yapıldı.   İl Millî Eğitim Müdürleri de illerinin spor kulüpleri olan Kayseri spor ve Nevşehir spor formalarını birbirlerine hediye ettiler. 
İl Millî Eğitim Müdürleri de illerinin spor kulüpleri olan Kayseri spor ve Nevşehir spor formalarını birbirlerine hediye ettiler

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yapılan Futbol Müsabakasına İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat ve Kayseri İl Millî Eğitim Müdürü Ayhan Teltik takım kaptanı olarak katıldı. Düzenlenen müsabaka İl Millî Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğinde yapıldı. Maçın sonucu merakla beklenirken 2-2 beraberlikle sonuçlanarak " Dostluk Maçı" adını aldı. 

Dostluk maçının sonunda Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir tarafından İl Millî Eğitim Müdürlerine kupaları verildi. TÜFAD Başkanı Kenan Gerçeker tarafından her iki müdüre günün anısına plaket takdimi yapıldı.  

İl Millî Eğitim Müdürleri de illerinin spor kulüpleri olan Kayseri spor ve Nevşehir spor formalarını birbirlerine hediye ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.