Nevşehir'de Eğitime Kar Engeli

Gündem
 

Nevşehir'de Eğitime Kar Engeli

Valilik kararı ile 06 Şubat 2023 tarihinde 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir.
Nevşehir valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre il genelinde bu gece başlaması beklenen kar yağışı aralıklarla devam edecek. Kar yağışı pazartesi günü öğle saatlerinde yoğunlaşacak. Yağışın salı günü de devam edeceği tahmin ediliyor. Açıklamada "Hava koşulları sebebiyle meydana gelebilecek muhtemelen olumsuzlukları önlemek amacıyla il genelinde resmi, özel kreş ve Ana okulları, ilkokul, ortaokullar, liseler, Mesleki eğitim merkezleri ve rehabilitasyon merkezlerinde valiliğimizin kararı ile 06 Şubat 2023 tarihinde 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Ayrıca engelli ve hamilelerde 1 gün süreyle idari izinli sayılacak." bilgilerine yer verildi. 
Valilik kararı ile 06 Şubat 2023 tarihinde 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir.

Nevşehir valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre il genelinde bu gece başlaması beklenen kar yağışı aralıklarla devam edecek. Kar yağışı pazartesi günü öğle saatlerinde yoğunlaşacak. Yağışın salı günü de devam edeceği tahmin ediliyor.

Açıklamada "Hava koşulları sebebiyle meydana gelebilecek muhtemelen olumsuzlukları önlemek amacıyla il genelinde resmi, özel kreş ve Ana okulları, ilkokul, ortaokullar, liseler, Mesleki eğitim merkezleri ve rehabilitasyon merkezlerinde valiliğimizin kararı ile 06 Şubat 2023 tarihinde 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir.

Ayrıca engelli ve hamilelerde 1 gün süreyle idari izinli sayılacak." bilgilerine yer verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.