29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tenis Turnuva Statüsü

Nevşehir (MHA) - Manşet Haber Ajansı |
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tenis Turnuva Statüsü

Cumhuriyetimizin 99. Yılı kutlamaları kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tenis turnuvası düzenlenecek
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetimizin 99. Yılı kutlamaları kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tenis turnuvası düzenlenecek.  Spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tenis müsabakalarına başvurular en geç 17 Ekim Pazartesi günü Saat 17.00’ye kadar Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine dilekçe ile müracaat edebilecekler.  İl Müdürü Özdemir; ”Cumhuriyetimizin 99. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek tenis turnuvası ile ilimizdeki sosyal ve sportif aktiviteleri artırmak ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilmelerine katkıda bulunmak amacıyla bu tür organizasyonlar düzenleniyor. Turnuvaya katılacak tüm takımlara ve sporculara başarılar diliyorum” dedi.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tenis Turnuva Statüsü  1.Sporcular ferdi olarak yarışacaktır.  2.Müsabakalar açık tenis kortunda yapılacak olup hava muhalefeti olması durumunda ise kapalı kortta gerçekleşecektir.  3.Müracatlar İl Müdürlüğü spor servisine şahsen dilekçe ile yapılacaktır.  4.İlk dört dereceye giren sporcular madalya ile ödüllendirilecektir.  5.Müsabaka fikstürü whatsapp üzerinde bilgilendirme yapılacaktır.  6.Maçlar eleme sistemine göre oynanacaktır.  7.30 yaş üzeri herkes katılım sağlayabilir.  8.TTF oyun kuralları geçerlidir.  9.Müsabakalar kazanılmış 2 set üzerinden oynanacaktır.  Fikstür Çekimi: 17 Ekim Saat: 15.00  Turnuva Başlangıcı: 18 Ekim Saat: 17.30  Turnuva Saatleri 17.30 – 19.30 arasında gerçekleşecek.   
Cumhuriyetimizin 99. Yılı kutlamaları kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tenis turnuvası düzenlenecek

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetimizin 99. Yılı kutlamaları kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tenis turnuvası düzenlenecek. 

Spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tenis müsabakalarına başvurular en geç 17 Ekim Pazartesi günü Saat 17.00’ye kadar Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine dilekçe ile müracaat edebilecekler. 

İl Müdürü Özdemir; ” Cumhuriyetimizin 99. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek tenis turnuvası ile ilimizdeki sosyal ve sportif aktiviteleri artırmak ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilmelerine katkıda bulunmak amacıyla bu tür organizasyonlar düzenleniyor. Turnuvaya katılacak tüm takımlara ve sporculara başarılar diliyorum” dedi. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tenis Turnuva Statüsü 

1.Sporcular ferdi olarak yarışacaktır. 

2.Müsabakalar açık tenis kortunda yapılacak olup hava muhalefeti olması durumunda ise kapalı kortta gerçekleşecektir. 

3.Müracatlar İl Müdürlüğü spor servisine şahsen dilekçe ile yapılacaktır. 

4.İlk dört dereceye giren sporcular madalya ile ödüllendirilecektir. 

5.Müsabaka fikstürü whatsapp üzerinde bilgilendirme yapılacaktır. 

6.Maçlar eleme sistemine göre oynanacaktır. 

7.30 yaş üzeri herkes katılım sağlayabilir. 

8.TTF oyun kuralları geçerlidir. 

9.Müsabakalar kazanılmış 2 set üzerinden oynanacaktır. 

Fikstür Çekimi: 17 Ekim Saat: 15.00 

Turnuva Başlangıcı: 18 Ekim Saat: 17.30 

Turnuva Saatleri 17.30 – 19.30 arasında gerçekleşecek. 

 

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.