Milletvekili Açıkgöz’ün turist sayısı sevinci

Turizm
 

Milletvekili Açıkgöz’ün turist sayısı sevinci

Nevşehir’deki tarihi ve turistik merkezlerin 4 milyona yakın yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilmesinin sevincini paylaştı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yılın geride kalan 11 aylık bölümünde Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir’deki tarihi ve turistik merkezlerin 4 milyona yakın yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilmesinin sevincini paylaştı.   Açıkgöz, “Kapadokya’dan Turizm Rekoru! 2022’nin ilk 11 ayında 3 milyon 970 bin 909 ziyaretçi ağırladı. Eşsiz güzelliklere, müze ve ören yerlerine sahip olan Kapadokya’mız; UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alıyor” ifadelerinde bulundu.  
Nevşehir’deki tarihi ve turistik merkezlerin 4 milyona yakın yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilmesinin sevincini paylaştı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yılın geride kalan 11 aylık bölümünde Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir’deki tarihi ve turistik merkezlerin 4 milyona yakın yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilmesinin sevincini paylaştı.  

Açıkgöz, “Kapadokya’dan Turizm Rekoru! 2022’nin ilk 11 ayında 3 milyon 970 bin 909 ziyaretçi ağırladı. Eşsiz güzelliklere, müze ve ören yerlerine sahip olan Kapadokya’mız; UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alıyor” ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.