Memleket Partisinden Açıklama

Siyaset
 

Memleket Partisinden Açıklama

İl Başkanı İbrahim Karanfil ve ilçe yönetimlerinin topluca istifa etmelerinin ardından, Memleket Partisi Yönetiminden açıklama geldi.
Memleket Partisi Nevşehir İl Başkanı İbrahim Karanfil ve ilçe yönetimlerinin topluca istifa etmelerinin ardından, Memleket Partisi Yönetiminden açıklama yaptı.  Açıklamada;  "Partimizden istifa eden üyelerimiz, maalesef ilkelerimiz, ideallerimiz, projelerimiz için üye olmamışlardır. Bu üyelikler, eski yönetim ile kişisel ilişkiler üzerine gerçekleştirildiğinden, ilişkiler bozulduğunda istifalar meydana gelmiştir. Tüm eski üyelerimize yolları açık olsun demek istiyoruz. Yeni İl başkanımız ve yeni yönetimimiz ile her geçen gün güçlenerek, çoğalarak davamıza inanan insanlarla yolumuza devam ediyoruz.  Bahse konu haberiniz sürekli bir istifa dalgası olduğu şekli ile yazılmış ancak gerçeği yansıtmamaktadır. İstifalardan önceki üye sayımız, istifalar sonrası azalmamış, bilakis yeni kayıtlar ile ciddi oranda artmıştır. Memleket Partisi olarak, ülke yönetimindeki vaadlerimizden birisi olan "Liyakat Sahibi Olma" konusu bizim için parti içerisinde de vazgeçilmezdir. Yeni il başkanımızın çok kısa sürede başardığı örgütlenme faaliyetleri ile, göreve gelmeden 300'lü rakamlarda olan parti üyesi sayısı 1000'i geçmiştir. İstifalar konusu, seçim öncesinde önemsediğimiz bir konu değildir. Bu Memleket için, Memleket Partisi olarak daha önemli sorunlarla ilgilenmek, ve göreve geldiğimizde hizmete hazır durumda olmak asıl gayemizdir" denildi.
İl Başkanı İbrahim Karanfil ve ilçe yönetimlerinin topluca istifa etmelerinin ardından, Memleket Partisi Yönetiminden açıklama geldi.

Memleket Partisi Nevşehir İl Başkanı İbrahim Karanfil ve ilçe yönetimlerinin topluca istifa etmelerinin ardından, Memleket Partisi Yönetiminden açıklama yaptı. 

Açıklamada; 

"Partimizden istifa eden üyelerimiz, maalesef ilkelerimiz, ideallerimiz, projelerimiz için üye olmamışlardır.

Bu üyelikler, eski yönetim ile kişisel ilişkiler üzerine gerçekleştirildiğinden, ilişkiler bozulduğunda istifalar meydana gelmiştir.

Tüm eski üyelerimize yolları açık olsun demek istiyoruz. Yeni İl başkanımız ve yeni yönetimimiz ile her geçen gün güçlenerek, çoğalarak davamıza inanan insanlarla yolumuza devam ediyoruz. 

Bahse konu haberiniz sürekli bir istifa dalgası olduğu şekli ile yazılmış ancak gerçeği yansıtmamaktadır. İstifalardan önceki üye sayımız, istifalar sonrası azalmamış, bilakis yeni kayıtlar ile ciddi oranda artmıştır. Memleket Partisi olarak, ülke yönetimindeki vaadlerimizden birisi olan "Liyakat Sahibi Olma" konusu bizim için parti içerisinde de vazgeçilmezdir. Yeni il başkanımızın çok kısa sürede başardığı örgütlenme faaliyetleri ile, göreve gelmeden 300'lü rakamlarda olan parti üyesi sayısı 1000'i geçmiştir. İstifalar konusu, seçim öncesinde önemsediğimiz bir konu değildir. Bu Memleket için, Memleket Partisi olarak daha önemli sorunlarla ilgilenmek, ve göreve geldiğimizde hizmete hazır durumda olmak asıl gayemizdir" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.