Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesinde Sinema ve Edebiyat Söyleşisi

Avanos (NGC) - NGC |
 

Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesinde Sinema ve Edebiyat Söyleşisi

Cumartesi Söyleşileri başlığı altında gerçekleştirdiği etkinliğini tarihi mekan Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesinde gerçekleştirdi.
KYD (Kapadokya Yazarlar Derneği) her hafta sonu Cumartesi Söyleşileri başlığı altında gerçekleştirdiği etkinliğini tarihi mekan Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesinde gerçekleştirdi. Söyleşi, Kapadokya Yazarlar Derneği başkanı yazar Harun Çolak'ın" sinema ve edebiyat" konulu açılış konuşması ile başladı. Araştırmacı-yazar Oğuz Özdem ve Ürgüplü konuk yazar Ali Akuzun, tarih ve kültür üzerine düşüncelerini aktardılar. Dernek üyeleri, müze kurucusu Göbel Sibel Gül ve Serkan Paydak'tan müzenin kuruluş hikayesi ve sergilenen eserler hakkında bilgi aldı. Tanıtım ve tanışma bölümünden sonra sinema yazarı Serkan Paydak "Sinema ve Edebiyat" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.Sunumun ardından etkinlik hatıra fotografı ile sona erdi. Etkinliğin gerçekleşmesine değerli katkıları olan Kapadokya Yazarlar Derneği Başkanı Harun Çolak'a, yönetim kurulu üyeleri yazar-ressam Osman Aytekin, yazar Oğuz Özdem ve eşi Selma Özdem, Bayram Taşkın, Adem Erikçi, Fatma Gümüş Tekin'e ve katılımcılara ve etkinliğimizin konuk yazarı, Ürgüp'ün yaşayan belleklerinden araştırmacı yazar sayın Ali Akuzun'a teşekkür etti.
Cumartesi Söyleşileri başlığı altında gerçekleştirdiği etkinliğini tarihi mekan Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesinde gerçekleştirdi.

KYD (Kapadokya Yazarlar Derneği) her hafta sonu Cumartesi Söyleşileri başlığı altında gerçekleştirdiği etkinliğini tarihi mekan Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesinde gerçekleştirdi.

Söyleşi, Kapadokya Yazarlar Derneği başkanı yazar Harun Çolak'ın" sinema ve edebiyat" konulu açılış konuşması ile başladı. Araştırmacı-yazar Oğuz Özdem ve Ürgüplü konuk yazar Ali Akuzun, tarih ve kültür üzerine düşüncelerini aktardılar. Dernek üyeleri, müze kurucusu Göbel Sibel Gül ve Serkan Paydak'tan müzenin kuruluş hikayesi ve sergilenen eserler hakkında bilgi aldı. Tanıtım ve tanışma bölümünden sonra sinema yazarı Serkan Paydak "Sinema ve Edebiyat" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.Sunumun ardından etkinlik hatıra fotografı ile sona erdi.

Etkinliğin gerçekleşmesine değerli katkıları olan Kapadokya Yazarlar Derneği Başkanı Harun Çolak'a, yönetim kurulu üyeleri yazar-ressam Osman Aytekin, yazar Oğuz Özdem ve eşi Selma Özdem, Bayram Taşkın, Adem Erikçi, Fatma Gümüş Tekin'e ve katılımcılara ve etkinliğimizin konuk yazarı, Ürgüp'ün yaşayan belleklerinden araştırmacı yazar sayın Ali Akuzun'a teşekkür etti.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.