İYİ Parti Avanos İlçe Başkanını Seçti

Siyaset
 

İYİ Parti Avanos İlçe Başkanını Seçti

İYİ Parti Genel Merkezinin aldığı kongre kararı üzerine Nevşehir’in ilçelerinde kongre süreci Avanos İlçe Başkanlığı seçimi ile devam etti.
İYİ Parti Avanos İlçe Başkanını dün yapılan seçimle belirledi. Üyelerin kullandığı 233 oyun 137 'sini alan Gökçen Aker yeniden İlçe Başkanı oldu.  Seçimi İYİ Parti İl Başkanı Avukat Alihan Kuzeyli, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Gürbüz Ekici de izlerken başkan Aker'i ilk tebrik edenler de onlar oldu.  Çiçeği burnunda ilçe Başkanı Aker sitemize yaptığı açıklamada "29 Ekim Cumartesi günü, Avanos İYİ Parti Ailesi olarak; Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıl dönümünün gururu ile İYİ Partimizin Avanos İlçe Kongresini yapmanın mutluluğunu birlikte yaşadık. Trabzon Millet Vekilimiz, Sayın Hüseyin Örs Beyefendi’nin, değerli ilçe üyelerimizin, il ve diğer ilçelerden teşrif ederek bizleri onurlandıran misafirlerimizin yüksek katılımları ile ilçe kongremizi tamamladık. Çok değerli üyelerimizin yüksek teveccühü ile yine, yeniden göreve layık görüldük. Yönetim kurulumuz ve delege listemizdeki yol arkadaşlarımız adına bütün İYİ Parti camiamıza teşekkür ederim. Hep birlikte hizmet etmek adına büyüyerek, çoğalarak yürüyecek daha çok yolumuz var." Dedi. 
İYİ Parti Genel Merkezinin aldığı kongre kararı üzerine Nevşehir’in ilçelerinde kongre süreci Avanos İlçe Başkanlığı seçimi ile devam etti.

İYİ Parti Avanos İlçe Başkanını dün yapılan seçimle belirledi.

Üyelerin kullandığı 233 oyun 137 'sini alan Gökçen Aker yeniden İlçe Başkanı oldu. 

Seçimi İYİ Parti İl Başkanı Avukat Alihan Kuzeyli, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Gürbüz Ekici de izlerken başkan Aker'i ilk tebrik edenler de onlar oldu. 

Çiçeği burnunda ilçe Başkanı Aker sitemize yaptığı açıklamada "29 Ekim Cumartesi günü, Avanos İYİ Parti Ailesi olarak; Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıl dönümünün gururu ile İYİ Partimizin Avanos İlçe Kongresini yapmanın mutluluğunu birlikte yaşadık. Trabzon Millet Vekilimiz, Sayın Hüseyin Örs Beyefendi’nin, değerli ilçe üyelerimizin, il ve diğer ilçelerden teşrif ederek bizleri onurlandıran misafirlerimizin yüksek katılımları ile ilçe kongremizi tamamladık. Çok değerli üyelerimizin yüksek teveccühü ile yine, yeniden göreve layık görüldük. Yönetim kurulumuz ve delege listemizdeki yol arkadaşlarımız adına bütün İYİ Parti camiamıza teşekkür ederim.
Hep birlikte hizmet etmek adına büyüyerek, çoğalarak yürüyecek daha çok yolumuz var." Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.