Başkanlardan İmamoğlu’na destek açıklaması

Gündem
 

Başkanlardan İmamoğlu’na destek açıklaması

Ekrem İmamoğlu’na siyasi yasak ve hapis cezasının istendiği yargılamada neyin amaçlandığının farkındayız
Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti Nevşehir İl başkanlarından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek açıklamaları geldi.     CHP İl Başkanı Kâmil Gülmez ve İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli, “Ekrem İmamoğlu’na siyasi yasak ve hapis cezasının istendiği yargılamada neyin amaçlandığının farkındayız.    Ekrem İmamoğlu’nun yanındayız, Türkiye Cumhuriyeti’ni tam anlamıyla hukuk devleti yapmaya kararlıyız” açıklamasında bulundu.  
Ekrem İmamoğlu’na siyasi yasak ve hapis cezasının istendiği yargılamada neyin amaçlandığının farkındayız

Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti Nevşehir İl başkanlarından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek açıklamaları geldi.  

 

CHP İl Başkanı Kâmil Gülmez ve İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli, “ Ekrem İmamoğlu’na siyasi yasak ve hapis cezasının istendiği yargılamada neyin amaçlandığının farkındayız. 

 

Ekrem İmamoğlu’nun yanındayız, Türkiye Cumhuriyeti’ni tam anlamıyla hukuk devleti yapmaya kararlıyız” açıklamasında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.