Avanos'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Avanos
 

Avanos'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Ülke genelinde olduğu gibi Avanos'ta da 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Belediye Toplantı Salonununda kutlama programı düzenlendi
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama programına, Avanos Kaymakamı Olgun Öner, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı ve akabinde günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı. Öğrenciler tarafından okunan şiirler ve oratoryo gösterileriyle devam eden programda hizmet süresini tamamlayarak emekliye ayrılan öğretmenimize Kaymakam tarafından plaket takdim edildi. Program sonunda programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Avanos Kaymakamı Olgun Öner, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutlayarak tüm eğitim camiasına sağlık ve başarılar diledi.
Ülke genelinde olduğu gibi Avanos'ta da 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Belediye Toplantı Salonununda kutlama programı düzenlendi

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama programına, Avanos Kaymakamı Olgun Öner, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı ve akabinde günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı. Öğrenciler tarafından okunan şiirler ve oratoryo gösterileriyle devam eden programda hizmet süresini tamamlayarak emekliye ayrılan öğretmenimize Kaymakam tarafından plaket takdim edildi.

Program sonunda programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Avanos Kaymakamı Olgun Öner, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutlayarak tüm eğitim camiasına sağlık ve başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.