Geleceğin Teknoloji Yıldızları Kardelenlerle Parlayacak

Nevşehir
 

Geleceğin Teknoloji Yıldızları Kardelenlerle Parlayacak

Deneyap Nevşehir Teknoloji Atölyeleri sınavına Kardelen Eğitim Kurumları ortaokul öğrencileri damgası...
Geleceğin teknoloji yıldızlarını yetiştirmeyi amaçlayan Deneyap Nevşehir Teknoloji Atölyeleri’nin iki aşamalı sınavına Kardelen Eğitim Kurumları ortaokul öğrencileri damgasını vurdu. Kardelen Eğitim Kurumlarından yapılan açıklamada kazanan öğrencilerin ismi açıklandı ve tebrik edildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Kazanan 90 öğrencinin 14’ü yine Kardelen’den… Asil Listeye Girmeye Hak Kazanan Öğrencilerimiz: 1. İbrahim Mert Onay 2. Mehmet Erdem Ersoy 3. Elif Can 4. Elif Vera Çürük 5. Derin Karahasanoğlu 6. Ali Yağız Kemer 7. Yağız Kaan Elmacı 8. Poyraz Efe Doğan 9. Ecem Buğlem Akkaya 10. Onur Serbest 11. Damla Ceylan Yedek Listeye Girmeye Hak Kazanan Öğrencilerimiz; 1. Beren Uğurlu 2. Zeynep Reyhan Güneş 3. Çınar İçöz Öğrencilerimizi yürekten tebrik eder, E-sınav ve uygulamalı sınav için okulumuz öğrencilerini büyük bir özveri ile hazırlayan Robotik Kodlama - Fen Bilimleri zümre öğretmenlerimize idarecilerimize ve bu süreçte desteklerini esirgemeyen kıymetli velilerimize minnetlerimizi sunarız."
Deneyap Nevşehir Teknoloji Atölyeleri sınavına Kardelen Eğitim Kurumları ortaokul öğrencileri damgası...

Geleceğin teknoloji yıldızlarını yetiştirmeyi amaçlayan Deneyap Nevşehir Teknoloji Atölyeleri’nin iki aşamalı sınavına Kardelen Eğitim Kurumları ortaokul öğrencileri damgasını vurdu.

Kardelen Eğitim Kurumlarından yapılan açıklamada kazanan öğrencilerin ismi açıklandı ve tebrik edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Kazanan 90 öğrencinin 14’ü yine Kardelen’den…

Asil Listeye Girmeye Hak Kazanan Öğrencilerimiz:

1. İbrahim Mert Onay

2. Mehmet Erdem Ersoy

3. Elif Can

4. Elif Vera Çürük

5. Derin Karahasanoğlu

6. Ali Yağız Kemer

7. Yağız Kaan Elmacı

8. Poyraz Efe Doğan

9. Ecem Buğlem Akkaya

10. Onur Serbest

11. Damla Ceylan

Yedek Listeye Girmeye Hak Kazanan Öğrencilerimiz;

1. Beren Uğurlu

2. Zeynep Reyhan Güneş

3. Çınar İçöz

Öğrencilerimizi yürekten tebrik eder, E-sınav ve uygulamalı sınav için okulumuz öğrencilerini büyük bir özveri ile hazırlayan Robotik Kodlama - Fen Bilimleri zümre öğretmenlerimize idarecilerimize ve bu süreçte desteklerini esirgemeyen kıymetli velilerimize minnetlerimizi sunarız."

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.