Avanos'ta müzede bulunan çanta sahibine teslim edildi

Avanos (Web Sitesi) - Web Sitesi |
 

Avanos'ta müzede bulunan çanta sahibine teslim edildi

Avanos'ta müzede unutulan çantanın sahibi emniyetin çalışmasıyla bulundu.
Avanos'ta eski adı Hacı Nuri Bey Konağı olan tarihi binada bulunan "Yaşayan Miras Müzesi"nde temizlik görevlisi olarak çalışan Ömer Akan içinde para ile pasaport olan bir çanta buldu. Bulunan çanta müze çalışanlarınca Avanos Emniyetine teslim edildi. Emniyette açılan çantada yaklaşık 35 bin lira para ve  pasaport bulunduğu görüldü. Pasaporttan yola çıkılarak Emniyet çalışanlarınca yapılan inceleme sonucunda çantayı kaybeden kişi tespit edildi.    Fransa'da yaşayan ve Nevşehir'de eğitim gören evladını ziyarete gelen çanta sahibi Süleyman S. karakola çağrıldı.     Gurbetçi vatandaş çantasını teslim aldıktan sonra çantayı bulan temizlik görevlisi Ömer Akan'a bir miktar para vermek istedi. Akan, kendisine verilmek istenen parayı "İnsanlık görevim." diyerek kabul etmedi.    Gurbetçi vatandaş Avanos Emniyeti çalışanlarına, çantayı bulan Ömer Akan'a ve müze sorumlusu Kamile Serbest'e teşekkür etti.
Avanos'ta müzede unutulan çantanın sahibi emniyetin çalışmasıyla bulundu.

Avanos'ta eski adı Hacı Nuri Bey Konağı olan tarihi binada bulunan "Yaşayan Miras Müzesi"nde temizlik görevlisi olarak çalışan Ömer Akan içinde para ile pasaport olan bir çanta buldu.

Bulunan çanta müze çalışanlarınca Avanos Emniyetine teslim edildi.

Emniyette açılan çantada yaklaşık 35 bin lira para ve  pasaport bulunduğu görüldü. Pasaporttan yola çıkılarak Emniyet çalışanlarınca yapılan inceleme sonucunda çantayı kaybeden kişi tespit edildi. 

 

Fransa'da yaşayan ve Nevşehir'de eğitim gören evladını ziyarete gelen çanta sahibi Süleyman S. karakola çağrıldı. 

 

 Gurbetçi vatandaş çantasını teslim aldıktan sonra çantayı bulan temizlik görevlisi Ömer Akan'a bir miktar para vermek istedi. Akan, kendisine verilmek istenen parayı "İnsanlık görevim." diyerek kabul etmedi. 

 

Gurbetçi vatandaş Avanos Emniyeti çalışanlarına, çantayı bulan Ömer Akan'a ve müze sorumlusu Kamile Serbest'e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.