Avanos'ta Deprem Anı, Ülke Tatbikatı Yapıldı

Avanos
 

Avanos'ta Deprem Anı, Ülke Tatbikatı Yapıldı

Afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışlara hazırlanmak, toplumun her kesimine afet farkındalığını yaygınlaştırmak amaçlandı
12 Kasım Cumartesi günü Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikat, 1999 Düzce depreminin yaşandığı saat olan 18.57'de gerçekleştirilerek tatbikatla deprem farkındalığı oluşturuldu. Afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak, millet olarak afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışlara hazırlanmak, toplumun her kesimine afet farkındalığını yaygınlaştırmak amacıyla gerçekleştirdi. Tatbikat sonunda toplanma alanında İlçe Müftülüğünde görevli Şube Müdürü Bekir ERKILINÇ tarafından Düzce Depremi’nde hem de ülkemizde meydana gelen tüm afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dualar edildi.
Afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışlara hazırlanmak, toplumun her kesimine afet farkındalığını yaygınlaştırmak amaçlandı

12 Kasım Cumartesi günü Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikat, 1999 Düzce depreminin yaşandığı saat olan 18.57'de gerçekleştirilerek tatbikatla deprem farkındalığı oluşturuldu.

Afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak, millet olarak afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışlara hazırlanmak, toplumun her kesimine afet farkındalığını yaygınlaştırmak amacıyla gerçekleştirdi.

Tatbikat sonunda toplanma alanında İlçe Müftülüğünde görevli Şube Müdürü Bekir ERKILINÇ tarafından Düzce Depremi’nde hem de ülkemizde meydana gelen tüm afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dualar edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.