Avanoslu Profesörden Genç Hekime Sürpriz Ziyaret

Avanos
 

Avanoslu Profesörden Genç Hekime Sürpriz Ziyaret

Nöbeti görevi esnasında bir anda karşısında hocasını gören Dr. Elif Seren Demir hem heyecanlandı hem de duygu dolu anlar yaşadı
Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı Profesör Doktor Ata Nevzat Yalçın, aynı okuldan geçen yıl mezun olan ve Avanos Entegre Devlet Hastanesinde doktor olarak göreve başlayan öğrencisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Avanoslu başarılı bir Tıp Doktoru olan ve uzun yıllardır Antalya’da bulunan Akdeniz Üniversitesinde Enfeksiyon hastalıkları alanında hocalık yapan Prof. Dr. Ata Nevzat Yalçın yetişmesinde katkı verdiği Avanoslu genç hekim Elif Seren Demir’e, atanarak göreve başladığı Avanos Entegre Devlet Hastanesinde sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Nöbeti görevi esnasında bir anda karşısında hocasını gören Dr. Demir hem heyecanlandı hem de duygu dolu anlar yaşadı. Ziyaretindeki amacının hayırlı olsun diyerek başarılar dilemek olduğunu belirten Prof. Dr. Yalçın, genç doktorun Avanos’a hizmet etmesinden ayrıca mutluluk duyduğunu belirtti. Genç Doktor Elif Seren Demir de hocasının sürpriz ziyaretinden mutluluk duyduğunu, ziyaretin kendisine güç verdiğini belirterek üzerinde büyük emekleri olan Ata Nevzat Yalçın’a teşekkür etti.   ATA NEVZAT YALÇIN KİMDİR?  Prof. Dr. Ata Nevzat Yalçın 1985 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1992 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi, İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’nda ihtisasını tamamladı. Aynı bölümde üç yıl uzman olarak çalıştıktan sonra 1995 yılında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yardımcı doçent olarak göreve başladı, 1996 yılında Doçent, 2002 yılında Profesör unvanını aldı. 2003 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji AD’da öğretim üyesi olarak çalışmaya başladı. ESCMID, Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK), Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti, Viral Hepatitle Savaşım Derneği, Antibiyotik ve Kemoterapi Derneği, Türk Hastane İnfeksiyonları ve Kontrolu Derneği üyelikleri bulunmaktadır. Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği Eğitim ve Yeterlik Kurulu Sekreterliğini (İHKMEYK) (2005-2008, 2008-2011) yaptı. Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği Yönetim Kurulu üyesi (2011-2013, 2013-2015) olarak görev yaptı. Türk Hastane İnfeksiyonları ve Kontrolü Derneği (HİDER) Yönetim Kurulu Üyesidir (2012-2014)  Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Fakülte Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyeliği (2008-2014) ve Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Klinik Araştırmalar Etik Kurulu Başkanlığı (2011-2013) yaptı. TTB Antalya Tabip Odası Yönetim Kurulu (2012-2014) üyeliği yaptı. Otuz beş kitap bölümü, uluslararası dergilerde yayınlanmış 50 ve ulusal dergilerde yayınlanmış 88 makalesi ile 125 bildirisi bulunmaktadır. Üç kitap editörlüğü mevcuttur. Değişik ulusal ve uluslararası dergilerde hakem olarak görev yapmaktadır. Halen Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji AD’da görev yapmaktadır.
Nöbeti görevi esnasında bir anda karşısında hocasını gören Dr. Elif Seren Demir hem heyecanlandı hem de duygu dolu anlar yaşadı

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı Profesör Doktor Ata Nevzat Yalçın, aynı okuldan geçen yıl mezun olan ve Avanos Entegre Devlet Hastanesinde doktor olarak göreve başlayan öğrencisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Avanoslu başarılı bir Tıp Doktoru olan ve uzun yıllardır Antalya’da bulunan Akdeniz Üniversitesinde Enfeksiyon hastalıkları alanında hocalık yapan Prof. Dr. Ata Nevzat Yalçın yetişmesinde katkı verdiği Avanoslu genç hekim Elif Seren Demir’e, atanarak göreve başladığı Avanos Entegre Devlet Hastanesinde sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Nöbeti görevi esnasında bir anda karşısında hocasını gören Dr. Demir hem heyecanlandı hem de duygu dolu anlar yaşadı.

Ziyaretindeki amacının hayırlı olsun diyerek başarılar dilemek olduğunu belirten Prof. Dr. Yalçın, genç doktorun Avanos’a hizmet etmesinden ayrıca mutluluk duyduğunu belirtti.

Genç Doktor Elif Seren Demir de hocasının sürpriz ziyaretinden mutluluk duyduğunu, ziyaretin kendisine güç verdiğini belirterek üzerinde büyük emekleri olan Ata Nevzat Yalçın’a teşekkür etti.

 

ATA NEVZAT YALÇIN KİMDİR? 

Prof. Dr. Ata Nevzat Yalçın 1985 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1992 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi, İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’nda ihtisasını tamamladı. Aynı bölümde üç yıl uzman olarak çalıştıktan sonra 1995 yılında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yardımcı doçent olarak göreve başladı, 1996 yılında Doçent, 2002 yılında Profesör unvanını aldı. 2003 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji AD’da öğretim üyesi olarak çalışmaya başladı.

ESCMID, Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK), Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti, Viral Hepatitle Savaşım Derneği, Antibiyotik ve Kemoterapi Derneği, Türk Hastane İnfeksiyonları ve Kontrolu Derneği üyelikleri bulunmaktadır.

Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği Eğitim ve Yeterlik Kurulu Sekreterliğini (İHKMEYK) (2005-2008, 2008-2011) yaptı. Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği Yönetim Kurulu üyesi (2011-2013, 2013-2015) olarak görev yaptı.

Türk Hastane İnfeksiyonları ve Kontrolü Derneği (HİDER) Yönetim Kurulu Üyesidir (2012-2014) 

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Fakülte Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyeliği (2008-2014) ve Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Klinik Araştırmalar Etik Kurulu Başkanlığı (2011-2013) yaptı. TTB Antalya Tabip Odası Yönetim Kurulu (2012-2014) üyeliği yaptı.

Otuz beş kitap bölümü, uluslararası dergilerde yayınlanmış 50 ve ulusal dergilerde yayınlanmış 88 makalesi ile 125 bildirisi bulunmaktadır. Üç kitap editörlüğü mevcuttur. Değişik ulusal ve uluslararası dergilerde hakem olarak görev yapmaktadır.

Halen Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji AD’da görev yapmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.