Avanos Kaymakamlığı Çiftçilere Tohum Desteğinde Bulundu

Avanos
 

Avanos Kaymakamlığı Çiftçilere Tohum Desteğinde Bulundu

Avanos Kaymakamı Olgun Öner İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce düzenlenen Avanos çiftçilerin tohum dağıtım programına katıldı
Tarım alanlarının kullanımının etkinleştirilmesi projesi (TAKEP) kapsamında, %75 devlet hibeli olarak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce Avanoslu çiftçilere toplamda 30 ton Buğday tohumu dağıtımı yapıldı. Programa katılan Kaymakamı Olgun Öner; Avanos genelinde toplamda 75 çiftçimize %75 devlet destekli kırmızı buğday tohumunun dağıtımının yapıldığını ifade ederek, çiftçilerimize hayırlı, bereketli ve bol kazançlı bir üretim yılı geçirmelerini diledi.
Avanos Kaymakamı Olgun Öner İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce düzenlenen Avanos çiftçilerin tohum dağıtım programına katıldı

Tarım alanlarının kullanımının etkinleştirilmesi projesi (TAKEP) kapsamında, %75 devlet hibeli olarak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce Avanoslu çiftçilere toplamda 30 ton Buğday tohumu dağıtımı yapıldı.

Programa katılan Kaymakamı Olgun Öner; Avanos genelinde toplamda 75 çiftçimize %75 devlet destekli kırmızı buğday tohumunun dağıtımının yapıldığını ifade ederek, çiftçilerimize hayırlı, bereketli ve bol kazançlı bir üretim yılı geçirmelerini diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.