Avanos Kaymakamı Öner Avanos İmam Hatip'i Ziyaret Etti

Avanos (AK) - Avanos Kaymakamlığı |
 

Avanos Kaymakamı Öner Avanos İmam Hatip'i Ziyaret Etti

Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileyen Kaymakam Olgun Öner sonrasında okuldan ayrıldı
Avanos Kaymakamı Olgun ÖNER Avanos İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.   Ziyaretlerde Kaymakam Öner’e İlçe Milli Eğitim Müdür V. Osman Emlik eşlik etti. Sınıfları gezen Kaymakam Öner, öğrencilerle tek tek ilgilenerek derslerine ortak oldu. Sınıfta öğrencilerle sohbet eden Kaymakam öğretmenlerden de eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.   Ziyaret sırasında öğretmenler odasında idareci ve öğretmenlerle görüşen Avanos Kaymakamı Olgun Öner eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alarak istek ve taleplerini dinledi.   Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileyen Öner, sonrasında okuldan ayrıldı.
Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileyen Kaymakam Olgun Öner sonrasında okuldan ayrıldı

Avanos Kaymakamı Olgun ÖNER Avanos İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

 

Ziyaretlerde Kaymakam Öner’e İlçe Milli Eğitim Müdür V. Osman Emlik eşlik etti. Sınıfları gezen Kaymakam Öner, öğrencilerle tek tek ilgilenerek derslerine ortak oldu. Sınıfta öğrencilerle sohbet eden Kaymakam öğretmenlerden de eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

 

Ziyaret sırasında öğretmenler odasında idareci ve öğretmenlerle görüşen Avanos Kaymakamı Olgun Öner eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alarak istek ve taleplerini dinledi.

 

Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileyen Öner, sonrasında okuldan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.