Avanos Kaymakamı Olgun Öner’in Öğretmenler Günü Mesajı

Avanos
 

Avanos Kaymakamı Olgun Öner’in Öğretmenler Günü Mesajı

Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün Başöğretmenlik unvanını kabul ettiği tarih olan 24 Kasım günü, 1981 yılından itibaren Öğretmenler Günü olarak kutlamaktayız. Yurdumuzun her köşesinde, en zor şartlarda görevlerini büyük bir özveriyle devam ettiren öğretmenlerimiz her türlü övgü ve takdire layıktır. Hepimiz, bizleri bu günlere getiren öğretmenlerimize gönül dolusu şükran ve minnet borçluyuz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Eğitim, bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder” sözleriyle eğitime verdiği önemi göstermiştir. Millet Mektepleri’nin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım’da, Başöğretmenimizin yolunda fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirme sorumluluğu ve bilinciyle hareket eden tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün Başöğretmenlik unvanını kabul ettiği tarih olan 24 Kasım günü, 1981 yılından itibaren Öğretmenler Günü olarak kutlamaktayız.

Yurdumuzun her köşesinde, en zor şartlarda görevlerini büyük bir özveriyle devam ettiren öğretmenlerimiz her türlü övgü ve takdire layıktır. Hepimiz, bizleri bu günlere getiren öğretmenlerimize gönül dolusu şükran ve minnet borçluyuz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Eğitim, bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder” sözleriyle eğitime verdiği önemi göstermiştir.

Millet Mektepleri’nin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım’da, Başöğretmenimizin yolunda fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirme sorumluluğu ve bilinciyle hareket eden tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.