Avanos, Atatürk’ü ölümünün 84. yıldönümünde de unutmadı

Turizm
 

Avanos, Atatürk’ü ölümünün 84. yıldönümünde de unutmadı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü anma töreni, çelenk sunulması ile başladı
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü anma töreni, Avanos Kaymakamı Olgun Öner ve Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş tarafından çelenk sunulması ile başladı. Ardından saat 09:05’te sirenler eşliğinde bayrakların yarıya indirilmesi ile iki dakikalık saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu. Anma programına ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra çok sayıda vatandaşlarımız katıldı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin ardından anma etkinlikleri Avanos Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen program ile devam etti. Buradaki program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemine dair konuşma Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Selda SİMİT tarafından yapıldı. Programda Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu öğrencisi Zümra PAK tarafından “Atatürk’ten Son Mektup” isimli şiir okundu. Sonrasında Atatürk konulu video kompozisyon ve Avanos halkının Atatürk hakkındaki sözleri hakkında sunum yapıldı. Yine Ahmet Ergün Ortaokulu öğrencisi Tuğçe KABALCI tarafından “Mustafa Kemaller Tükenmez” isimli şiir okundu. Anma programı Atatürk konulu koro, oratorya gösterisinin ardından son buldu. Avanos Kaymakamı Olgun Öner program akabinde anma programının hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.  
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü anma töreni, çelenk sunulması ile başladı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü anma töreni, Avanos Kaymakamı Olgun Öner ve Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş tarafından çelenk sunulması ile başladı. Ardından saat 09:05’te sirenler eşliğinde bayrakların yarıya indirilmesi ile iki dakikalık saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu.

Anma programına ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra çok sayıda vatandaşlarımız katıldı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin ardından anma etkinlikleri  Avanos Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen program ile devam etti.

Buradaki program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemine dair konuşma Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Selda SİMİT tarafından yapıldı.

Programda Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu öğrencisi Zümra PAK tarafından “Atatürk’ten Son Mektup” isimli şiir okundu. Sonrasında Atatürk konulu video kompozisyon ve Avanos halkının Atatürk hakkındaki sözleri hakkında sunum yapıldı. Yine Ahmet Ergün Ortaokulu öğrencisi Tuğçe KABALCI tarafından “Mustafa Kemaller Tükenmez” isimli şiir okundu. Anma programı Atatürk konulu koro, oratorya gösterisinin ardından son buldu.

Avanos Kaymakamı Olgun Öner program akabinde anma programının hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve avanoshabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.